مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

این کشور به عنوان سرزمین فرصت ها ،دارای فرهنگ های متنوع، ارزش پولی بالا و یکی از مهمترین پاسپورت ها شناخته شده است.

جهت  سرمایه گذاری در برنامه USA EB-5  سرمایه گذاران میتوانند از مزایای زیر برخوردار باشند:

  • عدم نیاز به تسلط بر زبانی خاص
  • عدم نیاز به تحصیلات بالا
  • عدم نیاز به کسب و کار و تجربه مدیریتی
  • سرمایه گذار میتواند از میراث ها ،مالکیت ،کسب و کار و هر گونه فعالیت دیگری استفاده نماید.
  • عدم نیاز به اقامت دائم در طی مدت سرمایه گذاری
  • فرصت زندگی،کار و تحصیل با هزینه های پایین تر در سراسر انگلستان
  • شامل فرزندان تحت تکفل و زیر 21 سال نیز می شود.

مدارک مورد نیاز :

متقاضیان واجد شرایط علاوه بر سرمایه گذاری باید یکی از معیارهای زیر را انتخاب نمایند:

حداقل سن متقاضی باید 21 سال باشد.

ارائه اسناد و مدارک معتبر در رابطه با منابع مالی.

گزینه های سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در برنامه USA EB-5 شامل دو گزینه سرمایه گذاری زیر است:

۱ – ایجاد یک شرکت جدید در ایالات متحده

انتخاب این آپشن برای سرمایه گذاری،متقاضی  باید معیار های زیر را رعایت نماید:

متقاضی باید مبلغی به ارزش 1 میلیون دلار برای تاسیس شرکت جدید و یا مبلغی معادل 500000 دلار برای سرمایه گذاری  در مناطق روستایی و مناطقی که نرخ بیکاری آنها 150 درصد است در نظر بگیرند.

حدود 10 کارگر در این شرکت ها فعالیت و حقوق خود را مستقیما از شرکت دریافت کنند.

مدیریتی روز به روز فعال تر و تدوین سیاست بیشتر در جهت توسعه شرکت.

۲ – سرمایه گذاری در مرکز مناطق

سرمایه گذاری در مراکز منطق فرصتی است برای اقامت، که از پیش تصویب شده است.

انتخاب این آپشن برای سرمایه گذاری متقاضی باید معیارهای زیر را رعایت نماید:

مبلغی به ارزش 500000 دلار برای سرمایه گذاری

حدود 10 کارگر در این شرکت ها فعالیت و حقوق خود را مستقیما از شرکت دریافت کنند.

عدم نیاز به فعالیت های مدیریتی برای اداره این شرکت.

شرایط اقامت

متقاضیانی که درخواست اقامت دائم برای آمریکا را دارند علاوه بر 5 سال اقامت در آن کشور باید دارای شرایط زیر باشند:

میانگین سن آنها 18 سال باشد.

تا نهایی شدن مراحل اقامت حداق به مدت سه ماه باید در منطقه تحت نظر دولت سکونت داشته باشند.

اقامت دائم در آمریکا مستلزم 5 سال اقامت در این کشور است.

از نظر فیزیکی درخواست کننده باید  30 ماه از 5 سال را در آمریکا گذرانده باشد.

اقامت به طور مدام از تاریخ درخواست تا زمان تابعیت

داشتن آگاهی از ایالات متحده و تسلط به به خواندن و نوشتن انگلیسی

دارای شخصیتی خوب و منحصر به فرد که اصول قانون را رعایت و تمام لحظه های خود را طبق قانون سپری میکند.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

جمعیت : 323,995,528

رشد جمعیت : 0.81٪

تولید ناخالص داخلی (سرانه) : 57300 USD

تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) : 18560000000000 USD

ویزا کشورهای آزاد : 156

موقعیت مکانی : شمال امریکا، مرز هر دو اقیانوس اطلس شمالی و اقیانوس آرام شمالی، بین کانادا و مکزیک

پایتخت : ایالت واشنگتن

تفاوت ساعت : UTC-5

مساحت کل : 9،833،517 کیلومتر مربع.

سن جمعیتی : 0-14: 18.84٪، 15-24: 13.46٪؛ 25-54: 39.6٪، 55-64: 12.85٪، 65+: 15.25٪

زبان : انگلیسی: 79.2٪، اسپانیایی: 12.9٪، دیگر هند و اروپایی: 3.8٪، آسیایی و جزایر اقیانوس آرام: 3.3٪، دیگر: 0.9٪

ادیان : پروتستان: 46.5٪، کاتولیک رومی: 20.8٪، مورمون: 1.6٪، شاهدان یهوه: 0.8٪، دیگر مسیحی: 0.9٪، یهودی: 1.9٪، مسلمان: 0.9٪، بودایی: 0.7٪، هندو: 0.7٪، دیگر: 1.8٪، کارش: 22.8٪، هیچ: 0.6٪

نوع حکومت : جمهوری فدرال قانون اساسی

واحد پول : دلار آمریکا (USD)

قیمت ارز : 1 USD = 0.9214 EUR