اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک

دریافت اقامت اروپا و پرتغال در مدت زمان ۶ ماه

۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸-۲۶۶۵۷۴۰۶ تماس تا ساعت ۲۱

مزایای اقامت پرتغال

دریافت اقامت پرتغال در کمتر از ۶ ماه

برای کل اعضای خانواده

امکان درخواست اقامت برای پدر و مادر متقاضی

شرط حضور در پرتغال تنها ۷ روز در سال

امکان سفر و تجارت در سایر کشورهای اروپا

مدارک مورد نیاز اقامت پرتغال

سرمایه گذاری ۳۵۰.۰۰۰ یورویی همراه با سود ۴٪

یا خرید ملک به ارزش ۵۰۰.۰۰۰ یورو

پاسپورت معتبر

گواهی عدم سوء پیشینه

ترجمه شناسنامه و عقدنامه

مراحل انجام کار

درخواست مشاوره تخصصی

ارسال مدارک و تشکیل پرونده متقاضی

عقد قرارداد

واریز مبلغ سرمایه گذاری

دریافت ویزای اقامتی پرتغال

چرا اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری را انتخاب کنیم؟

در حال حاضر راهتترین و امنترین روش دریافت اقامت اروپا کشور پرتغال میباشد. برای دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری شما میبایست مبلغ ۳۵۰.۰۰۰ یورو به مدت ۵ سال سرمایه گذاری کنید. پرتغال دارای فرهنگی غنی و متنوع، آب و هوای مدیترانه، و یک محیط ایده آل امن و پایدار برای رشد خانواده، انجام کسب و کار و یا سفر است. سرمایه گذاران فرصت های بسیاری را در بازار امن و در حال توسعه ی سریع پرتغال پیدا می کنند، از جمله موارد زیر :

  • اقامت با معافیت روادید برای ورود به پرتغال
  • زندگی و کار در پرتغال
  • سفر بدون روادید در کشورهای عضو شنگن
  • اقامت دائم پس از پنج سال به عنوان یک مقیم موقت
  • شهروندی پس از یک سال به عنوان مقیم دائم
  • شامل اعضای خانواده، از جمله همسر یا شریک زندگی، فرزندان تحت تکفل و والدین وابسته
اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

شرایط درخواست اقامت پرتغال

برنامه اجازه اقامت طلایی پرتغال مطابق با قوانین وزارت امور خارجه از طریق اداره ی امور کنسولی و آژانس تجارت و سرمایه گذاری پرتغالی (AICEP) ارائه می شود. با هدف جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی به این کشور، این برنامه اجازه اقامت در پرتغال را به سرمایه گذاران غیر اتحادیه اروپا اعطا می کند که یکی از گزینه های سرمایه گذاری زیر را عملی کنند و دارای شرایط زیر باشند:

  • اثبات این که بودجه سرمایه گذاری را از خارج از کشور فراهم کنند.
  • نداشتن هیچ سابقه کیفری
  • پرداخت هزینه های تقاضانامه و پردازش در صورتی که قابل اجرا است.
  • ورود به پرتغال برای اولین بار با یک ویزای شنگن معتبر.
  • ملاقات و یا خروج حداقلی از کشور (هفت روز برای سال اول، 14 روز برای مدت دو سال بعدی .)

نکات برجسته برنامه اقامت پرتغال

  • دریافت اقامت در مدت 6 ماه
  • دریافت پاسپورت پس از 6 سال
  • مقدار سرمایه گذاری : ۳۵۰۰۰۰ هزار یورو
  • سود ۴ درصدی سالیانه ( ۱۱.۰۰۰ یورو )
  • کمترین میزان حضور برای تمدید اقامت ( یک هفته در سال )

نوع سرمایه گذاری : املاک و مستقلات

گزینه های سرمایه گذاری برای دریافت اقامت پرتغال

در جولای 2015، از طریق قانون 63/2015 و فرمان 15A –  /2015، در گزینه های سرمایه گذاری مورد نیاز تجدید نظر شد و گزینه های جدید اضافه شد.سرمایه گذاران هم اکنون می توانند از میان گزینه های زیر انتخاب کنند:

۱ – اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری املاک

  • متقاضیان باید ملکی را به ارزش 500،000 یورو یا بیشتر بخرند.
  • متقاضیان می توانند ملکی به ارزش 350،000 یورو یا بیشتر را با قدمت بیش از 30 سال یا واقع در مناطق نوسازی شهری تعیین شده و طراحی شده برای نوسازی بخرند.

۲ – پیشنهاد مشروط پروژه Casa da Companhia
Casa da Companhia یک پروژه نوسازی پالاتیال هوس، یک ساختمان نمادین در شهر پورتو ساخته شده در قرن هجدهم است. پروژه ی 11.2میلیون یورویی شامل توسعه خانه های مجلل، امکانات رفاهی، باشگاه  آبگرم، رستوران، فروشگاه، و استخرهای سرپوشیده و فضای باز است. فقط 32 قسمت از کل 350،000 یورو برای سرمایه گذاران به عنوان صاحبان شریک تمام اموال صادر می شود. برخی از مزایای پروژه عبارتند از:

  1. تضمین بازگشت 4٪ اجاره سالانه، شروع از سال اول بهره برداری
  2. تضمین برگشت 100٪ وجه بعد از 5 سال
  3. 7 روز محل اقامت در هر سال
  4. استراتژی خروج انعطاف پذیر آسان
  5. محل عالی

مزایای اقامت دائم پرتغال

  • انتخاب سرمایه گذاری برای کل زندگی تان
  • حرکت آزاد در کشورهای عضو شنگن اروپا
  • دسترسی به مراقبت های بهداشتی با کیفیت بالا
  • دسترسی به آموزش های مشهور جهان
  • جامعه ی الهام بخش و با فرهنگی غنی
  • مکانی تاریخی و معتبر

مزایای اقامت پرتغال

امنیت : رشد خانواده تان در یک محیط امن و جامع

آزادی : بهبود امتیاز سیر و سفر جهانی تان و لذت بردن از سفر بدون روادید به بیش از 140 کشور

فرصت : زندگی، کار و اقامت در هر کشور عضو اتحادیه اروپا

آرامش خاطر : یک طرح B  برای خانواده تان، کسب و کار تان، و یا بازنشستگی تان دارد. بهتر است این طرح را داشته باشید قبل از این که به این طرح نیاز داشته باشید.

احترام : گذرنامه های اروپایی قدرتمند ترین گذرنامه ها در جهان هستند و بالاترین ارزش و احترام را دارند – احترام سزاوار شماست.

اطلاعات مفید

اعضای خانواده شامل :
فرزندان تحت تکفل تان و حتی پدر و مادر تان می توانند واجد شرایط باشند.

سرمایه گذاری امن 100٪ قابل استرداد
سرمایه گذاری بعد از 5 سال قابل استرداد است. تضمین شده.

درآمد سرمایه گذاری
دارایی تولید درآمد می کند، اموال تان 4٪ بازگشت اجاره سالانه با استراتژی خروج آسان و انعطاف پذیر ایجاد می کند.

تعطیلات کشور :
7 روز در هر سال، یک هفته در هر سال تعطیل است و از مکان های اروپایی لذت ببرید.

آزادی سیر و سفر
دسترسی به شنگن و جاهای دیگر، از سفر بدون روادید در شنگن لذت ببرید. شهروندان پرتغال از سفر بدون روادید به ایالات متحده آمریکا، کانادا و کشورهای دیگر استفاده می کنند.

تاریخ و فرهنگ غنی
مرتبط با سیاست های جهانی . پرتغال عضو شنگن، اتحادیه اروپا و عضو موسس ناتو است.

ادیان
کلیسای کاتولیک روم: 81٪،   مسیحیان دیگر: 3.3٪، ادیان دیگر (شامل یهودیان، مسلمانان، ادیان دیگر): 0.6٪، هیچ: 6.8٪، نامشخص: 8.3٪

موقعیت
جنوب غربی اروپا، هم مرز با اقیانوس اطلس شمالی، غرب اسپانیا

جمعیت : 10833816

رشد جمعیت: 0.07٪

تولید ناخالص داخلی (سرانه) : 28500 دلار آمریکا

تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) : 297.1 میلیارد دلار آمریکا

کشورهای  بدون روادید 155

پایتخت : لیسبون

تفاوت : ساعت هماهنگ جهانی 0

مساحت کل :  92090کیلومتر مربع.

سن جمعیتی : 0-14 :15.5% ،  15-24 : 11.4%،   24-54 : 41.88%،  55-64 :  12.07% ، + 65: 19.15%

زبان : پرتغالی (رسمی)، Mirandese (رسمی، اما به صورت محلی استفاده می شود)

نوع حکومت : جمهوری نیمه ریاست جمهوری

واحد پول : یورو (EUR)

قیمت ارز :  1 دلار آمریکا = 0.9214 یورو

منظور از ویزای طلایی پرتغال چیست؟

در سال 2012 پرتغال یک ویزای جدید برای سرمایه گذاری معرفی کرده است که به عنوان” ویزای طلایی پرتغال”شناخته می شود.هدف اساسی این قانون جدید آسانتر شدن شرایط سرمایه گذاری برای متقاضیانی که شهروند این کشور نیستند، می باشد.

مزایای اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری چیست؟

  • ویزای طلایی پرتغال به متقاضیان اجازه میدهد تا بدون ویزا به کشورهایی از جمله: منطقه شینگن، اروپا: اسپانیا، فرانسه، آلمان، اتریش، بلژیک، دانمارک، استونی، فنلاند، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی ، لیتوانی، جمهوری چک، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، سوئد و سوئیس سفر کنند.این برنامه جذابیت خاصی برای کسب و کار متقاضیان به ارمغان می اورد.
  • متقاضیان پس از 6 سال اقامت میتوانند درخواست شهروندی بدهند.
  • علاوه بر این با داشتن ویزای طلایی حق برخورداری از آموزش، بهداشت عمومی و داگاه ها را دارید.

از دیگر مزایای اقامت در پرتغال:

  • سفر به بیش از 160 کشور دنیا از جمله ایالات متحده آمریکا
  • بازنشستگی در کشوری امن با آب و هوایی گرم
  • آموزش و پرورش بهتر برای کودکان متقاضی
  • ارائه کیفیت بهتر برای زندگی
  • امنیت شخصی
  • مزایای مالیاتی
  • آزادی در ارتباط با داشتن گذرنامه های متعدد

حداقل سرمایه مورد نیاز برای به دست آوردن "اقامت طلایی" چقدر است؟

برای داشتن اقامت طلایی شهروندان باید حداقل 6 سال در گزینه های زیر سرمایه گذاری داشته باشند:

  • خرید املاک و مستغلات به ارزش حداقل 350000 یورو
  • انتقال سرمایه با ارزش حداقل 1 میلیون یورو
  • ایجاد حداقل 10 شغل جدید در رابطه با امنیت اجتماعی

متقاضی در آغاز باید یکی از سه گزینه سرمایه گذاری را انتخاب نماید.

اگر گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را انتخاب میکنید باید پول نقد بپردازید زیرا نمیتوان وام بانکی دریافت نمود.همچنین باید املاکی را انتخاب کنید که از تاریخ 10/08/2012 به بعد در قانون ثبت شده باشند.

اگر گزینه انتقال سرمایه را انتخاب میکند سرمایه ها باید در یک نهاد مالی مجاز واریز شده باشد.ما میتوانیم برای باز کردن حساب در کشور پرتغال به شما کمک کنیم.

در چه نوعی از املاک و مستغلات میتوانیم سرمایه گذاری کنیم؟

شما میتوانید آزادانه تصمیم گیری کنید که چه نوع ملکی را خریداری کنید: مسکونی،تجاری و یا زمین.سرمایه گذار میتواند برای سرمایه گذاری از هر سه نوع ملک بازدید کرده باشد.اجاره ملک به متقاضی اجازه میدهد تا 7 روز از سال را در آنجا اقامت داشته باشند و به کسب درامد در خارج از پرتغال بپردازند.

آیا شما میتوانید به من در پیدا کردن ملک کمک کنید؟

بله.وکلای ما در پرتغال با آژانس های املاک در ارتباط هستند و میتوانند به شما در پیدا کردن ملکی ایده آل کمک کنند.

زمانی که ویزای پرتغال را دریافت کردم چه تعداد از روزهای سال را باید در انجا اقامت داشته باشم؟

تنها 7 روز از سال را باید در آنجا حضور داشته باشید.به طور واضح تر،اگر ویزای شما یک سال باشد 7 روز(متوالی یا غیر متوال)،اگر دو سال باشد 14 روز(متوالی یا غیر متوالی) تا … باید در آنجا حضور داشته باشید.

برای دریافت اقامت پرتغال نیاز به سفر یا اقامت دارم؟

خیر .برای دریافت اقامت پرتغال هیچ نیازی به سفر یا اقامت در آنجا را ندارید.

آیا ویزا شامل خانواده ام میشود؟

بله .با این ویزا میتوانید اقامت همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را دریافت کنید.

فرایند درخواست اقامت پرتغال چقدر زمان لازم دارد؟

حدود ۲ ماه. پس از ارائه اسناد و مدارک معتبر و سرمایه گذاری حدود ۴ ماه درخواست اقامت پرتغال طول میکشد.

با داشتن ویزای طلایی پرتغال چه مدت میتوانیم در آنجا اقامت داشته باشیم؟

با داشتن ویزای طلایی پرتغال میتوان یک سال در آنجا اقامت داشته و اگر در این مدت قوانین را رعایت کرده باشید میتوانید ویزا را تا 5 سال تمدید کنید. و پس از اقامت 6 ساله میتوانید درخواست شهروندی دهید.

آیا اقامت با ویزای طلایی پرتغال به من اجازه کار کردن می دهد؟

بله ویزای طلایی پرتغال به شما اجازه کار و زندگی در کشور پرتغال را میدهد.

آیا میتوانم مالیاتم را خارج از پرتغال حفظ نمایم؟

برای افراد غیر مقیم مالیات بر درآمد اشتغال و بازنشستگی 25% و مالیات سهام و سرمایه گذاری 28% می باشد. هیچ گونه مالیاتی برای ثروت و ارث وجود ندارد.

چه تفاوتی بین مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری با دیگر کشورها از جمله بلغارستان، مالت، قبرس، و یا اسپانیا است؟

برنامه اقامت طلایی پرتغال : سرمایه گذاری به ارزش 350000 یورو در املاک و مستغلات،انتقال 1 میلیون یورو و یا ایجاد 10 شغل جدید

تابعیت از طریق سرمایه گذاری در بلغارستان: سرمایه گذاری با شروع 210000 یورو و پس از 5 سال دریافت اقامت.برای سریع تر شدن روند اقامت باید 330000 یورو سرمایه گذاری کنید.(دریافت اقامت حدود 18 ماه)

برای آگاهی از دیگر کشورها میتوانید با شماره تلفن 22394398-021 و یا به سایت Bahar Gate LTD مراجعه نمایید.

منطقه شینگن به چه معناست؟

شهروندی در پرتغال به شما اجازه میدهد بدون ویزا به سراسر منطقه شینگن از اتحادیه اروپا سفر کنید. منطقه شینگن یک گروه 26 عضوی اروپایی است که ویزا را در مرز های مشترک خود لغو کرده است. این منطقه یک کشور واحد برای مقاصد و مسافرت های بین المللی است.

پس از دریافت اقامت شهروندی میتوانم با ویزای این کشور به ایالات متحده آمریکا سفر کنم؟

بله گذرنامه پرتغال به شما این اجازه را میدهد تا بدون ویزا به ایالات متحده سفر کنید و کمتر از 90 روز در آنجا اقامت داشته باشد.

درباره ما

شرکت دروازه افق بهار ( مسئولیت محدود ) در سال ۱۳۹۰ در اداره ثبت شرکت های تهران ثبت گردیده است. شرکت ما با همکاری وکلای قانونی و شرکت های معتبر سرمایه گذاری در در سراسر جهان میتواند شما در راه دریافت اقامت و مهاجرت یاری نماید.

شرکت Bahar Gate LTD انگلستان نماینده رسمی شرکت Arton Capital می باشد.

شرکت ما با سالها تجربه در زمینه مهاجرت و اقامت کشور های مختلف مفتخر است به شما هموطنان عزیز مشاوره دهد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید یا فرم روبرو را تکمیل نمایید. همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت.

آدرس : تهران خیابان شریعتی بالاتر از پل صدر کوچه سیمیاری پلاک ۲۸ طبقه ۴ واحد ۷

تلفن : ۲۲۳۹۴۳۹۸ – ۰۲۱۲۶۶۵۷۴۰۶  همراه : ۰۹۱۲۷۹۲۴۵۰۵

درخواست مشاوره رایگان