پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک

قبرس دارای فرهنگی غنی و متنوع ،آب و هوای مدیترانه ای و امن میباشد. سرمایه گذاران پس از شناخت قبرس فرصتهای متعددی را برای سرمایه گذاری و دریافت پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک می یابند.

عمده ترین مسائل در انتخاب پاسپورت قبرس عبارت است از:

  • روند سریع و تصویب پاسپورت قبرس طی ۶ ماه
  • اقامت همزمان شهروندی و سرمایه گذاری
  • عدم نیاز به اقامت فیزیکی.تنها شرط یک سفر در هر هفت سال است
  • عدم تسلط به زبانی خاص
  • پدر و مادر در صورتی واجد شرایط میباشند که محل سکونت به ارزش ۵۰۰.۰۰۰ یورو و مالیات بپردازند یا ۵۰۰.۰۰۰ یورو برای سرمایه گذاری به متقاضی اصلی بپردازند.
  • واجد شرایط برای متحد شدن در خصوص برنامه های کاربردی
  • متعهد نبودن و چشم پوشی از ملیت متقاضی
  • نرخ پایین مالیات و تجارت آزاد در اروپا
  • نامحدود بودن حق زندگی،کارو تحصیل در اتحادیه اروپا
  • حق مالکیت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • دسترسی مستقیم به دریای مدیترانه جغرافیای استراتژیکی را تشکیل داده و به عنوان پل ارتباطی بین اتحادیه اروپا،شرق میانه و شمال آفریقا می باشد
  • امن ترین کشور جهان با جمعیتی کمتر از 5 میلیون نفر
  • سیستم آموزشی عالی و همچنین مراقبت های بهداشتی
  • تعطیلاتی به یادماندنی
پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک

پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک

مدارک مورد نیاز برای پاسپورت قبرس از طریق خرید ملک :

طبق قوانینی که در 2013-2002 مطرح شده است متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری در قبرس را دارند پاسپورت قبرس آنها سریعتر اعمال میشود.

  • دارای گذرنامه معتبر باشد.
  • عدم سو پیشینه
  • اموال متقاضان اصلی نباید خارج از مرزهای اتحادیه اروپا باشد.
  • محل اقامت خصوصی در قبرس به ارزش ۵۰۰.۰۰۰ یورو و پرداخت مالیات
  • در صورتی که متقاضی ملکی به ارزش ۵۰۰.۰۰۰ یورو داشته و فقط درملک سرمایه گذاری کرده باشد ،مبلغ سرمایه گذاری این متقاضی باید ۲ میلیون یورو باشد.

گزینه های سرمایه گذاری برای دریافت پاسپورت قبرس

متقاضیان واجد شرایط باید یکی از معیارهای سرمایه گذاری زیر را انتخاب و در مدت 3 سال به انجام برساند:

املاک و مستغلات،توسعه زمین یا پروژه های زیربنایی

متقاضیان باید حداقل ۲ میلیون یورو در خرید و یا ساخت و سازها و پروژه های توسعه ای سرمایه گذاری کنند

خرید،ایجاد مشارکت در کسب و کارو یا تاسیس شرکت در قبرس

متقاضیان باید حداقل ۲ میلیون یورو برای ایجاد مشارکت در کسب و کارجمهوری  قبرس  سرمایه گذاری کرده باشند.متقاضی باید در این کسب و کار و شرکت حضور داشته و حداقل 5 شهروند اهل قبرس یا اروپایی استخدام کرده باشند.

سرمایه گذاری درارگان ها و یا سازمان های مالی قبرس

متقاضیان میتوانند حداقل ۲ میلیون یورو در ارگان ها و یا سازمان های مالی قبرس سرمایه گذاری کنند.این سرمایه گذاری شامل اوراق بهادار،اوراق قرضه صادر شده توسط جمهوری قبرس می باشد.سرمایه گذاران باید دارایی های خریداری شده را به مدت سه سال حفظ نمایند.

سرمایه گذاری ترکیبی

متقاضیان میتوانند در سرمایه گذاریهای بالا به صورت ترکیبی فعالیت کنند.جمع تمامی سرمایه گذاریها باید ۲ میلیون یورو باشد.

درخواست مشاوره

پاسپورت قبرس

نام کشورهای بدون ویزا ویزا یادداشت
آندورا ویزا مورد نیاز نیست

امارات متحده عربی

ویزای ورود 30 روز

آنتیگوا و باربودا

ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه

آلبانی

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز؛ کارت شناسایی معتبر است

ارمنستان

ویزا مورد نیاز نیست 180 روز

آرژانتین

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

اتریش

ویزا مورد نیاز نیست

استرالیا

eVisitor 90 روز در هر بازدید در دوره 12 ماهه اگر اعطا شود.

بوسنی و هرزگوین

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز؛ کارت شناسایی معتبر است

باربادوس

ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه

بنگلادش

ویزای ورود 30 روز

بلژیک

ویزا مورد نیاز نیست

بلغارستان

ویزا مورد نیاز نیست

بحرین

ویزای ورود 14 روز ویزا نیز قابل دسترسی آنلاین است

بوروندی

ویزای ورود 30 روز؛ قابل دسترسی در فرودگاه بین المللی بوجومبرا

برونئی

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

بولیوی

ویزای ورود 90 روز

برزیل

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

باهاما

ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه

بوتسوانا

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

بلیز

ویزا مورد نیاز نیست 1 ماه

کانادا

ویزا مورد نیاز نیست 6 ماه

سوئیس

ویزا مورد نیاز نیست

شیلی

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

کلمبیا

ویزا مورد نیاز نیست 180 روز

کاستاریکا

ویزا مورد نیاز نیست 90 روز

کیپ ورد

ویزای ورود

جمهوری چک

ویزا مورد نیاز نیست

آلمان

ویزا مورد نیاز نیست

جیبوتی

ویزای ورود
دانمارک ویزا مورد نیاز نیست
دومینیکا ویزا مورد نیاز نیست 6 ماه
جمهوری دومینیکن ویزا مورد نیاز نیست 90 روز (10 دلار کارت توریستی باید پس از ورود خریداری شود)
اکوادور ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
استونی ویزا مورد نیاز نیست
مصر ویزای ورود 30 روز
اسپانیا ویزا مورد نیاز نیست
فنلاند ویزا مورد نیاز نیست
فیجی ویزا مورد نیاز نیست 4 ماه
میکرونزی ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
فرانسه ویزا مورد نیاز نیست
انگلستان ویزا مورد نیاز نیست
گرانادا ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
جورجیا ویزا مورد نیاز نیست 90 روز در 180 روز؛ کارت شناسایی معتبر است
گامبیا ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
یونان ویزا مورد نیاز نیست
گواتمالا ویزا مورد نیاز نیست [ 90 روز
گینه بیسائو ویزای ورود 90 روز
هندوراس ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
کرواسی ویزا مورد نیاز نیست
هائیتی ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
مجارستان ویزا مورد نیاز نیست
اندونزی ویزای ورود 30 روز
ایرلند ویزا مورد نیاز نیست
اسرائيل ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
ایران ویزای ورود
ایسلند ویزا مورد نیاز نیست
ایتالیا ویزا مورد نیاز نیست
جامائیکا ویزا مورد نیاز نیست
اردن ویزای ورود
ژاپن ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
کنیا ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
قرقیزستان ویزای ورود 60 روز
کامبوج ویزای ورود 30 روز. ویزا نیز قابل دسترسی آنلاین است.
کیریباتی ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
کومور ویزای ورود
سنت کیتس و نویس ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
کره جنوبی ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
کویت ویزای ورود 3 ماه
لائوس ویزای ورود 30 روز
لبنان ویزای ورود 3 ماه، فقط در فرودگاه بیروت به گردشگران، ارائه یک شماره تلفن و آدرس در لبنان.
سنت لوسیا ویزا مورد نیاز نیست 6 هفته
لیختن اشتاین ویزا مورد نیاز نیست
سری لانکا مجوز مسافرت الکترونیک 30 روز
لسوتو ویزا مورد نیاز نیست
لیتوانی ویزا مورد نیاز نیست
لوکزامبورگ ویزا مورد نیاز نیست
لتونی ویزا مورد نیاز نیست
مراکش ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
موناکو ویزا مورد نیاز نیست
مولداوی ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
مونته نگرو ویزا مورد نیاز نیست 90 روز؛ کارت شناسایی معتبر است
ماداگاسکار ویزای ورود 90 روز
جزایر مارشال ویزای ورود 90 روز
مقدونیه ویزا مورد نیاز نیست 90 روز؛ کارت شناسایی معتبر است
مالزی ویزای ورود
میانمار [برمه] eVisa 28 روز، دارندگان eVisa باید از طریق فرودگاههای یانگون، نای پاوی یا ماندالای وارد شوند. همچنین ویزای ورودی به مدت 28 روز، در صورت ورود از Siem Reap، گوانگژو یا پنوم پن در MAI.
مغولستان ویزا مورد نیاز نیست 30 روز؛ تا 12/2015
موریتانی ویزای ورود
موریس ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
مالدیو ویزای ورود 30 روز
مالاوی ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
مکزیک ویزا مورد نیاز نیست 180 روز
مالزی ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
موزامبیک ویزای ورود 30 روز
نیکاراگوئه ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
هلند ویزا مورد نیاز نیست
نروژ ویزا مورد نیاز نیست
نپال ویزای ورود 90 روز
نائورو ویزای ورود
نیوزلند ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
عمان ویزای ورود
پاناما ویزا مورد نیاز نیست 180 روز
پرو ویزا مورد نیاز نیست 183 روز
پاپوآ گینه نو ویزای ورود 60 روز
فیلیپین ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
لهستان ویزا مورد نیاز نیست
کشور پرتغال ویزا مورد نیاز نیست
پالائو ویزای ورود 30 روز
پاراگوئه ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
قطر ویزای ورود 1 ماه
رومانی ویزا مورد نیاز نیست
صربستان ویزا مورد نیاز نیست 90 روز؛ کارت شناسایی معتبر است
جزایر سلیمان مجوز بازدید کننده در هنگام ورود 3 ماه
سیشل مجوز بازدید کننده در هنگام ورود 1 ماه
سوئد ویزا مورد نیاز نیست
سنگاپور ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
اسلوونی ویزا مورد نیاز نیست
اسلواکی ویزا مورد نیاز نیست
سان مارینو ویزا مورد نیاز نیست
سومالی ویزای ورود 30 روز، دعوت نامه ای صادر شده توسط حامی مالی، حداقل دو روز قبل از ورود به اداره مهاجرت فرودگاه ارائه شده است.
السالوادور ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
سوازیلند ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
رفتن ویزای ورود 7 روز
تایلند ویزای ورود 15 روز
تاجیکستان ویزای ورود 45 روز
تیمور شرقی ویزای ورود 30 روز
تونگا ویزای ورود 31 روز
بوقلمون eVisa 1 ماه
ترینیداد و توباگو ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
توووالو ویزای ورود 1 ماه
اوکراین ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
اوگاندا ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه
اروگوئه ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
شهر واتیکان ویزا مورد نیاز نیست
سنت وینسنت و گرنادین ویزا مورد نیاز نیست 1 ماه
ونزوئلا ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
وانواتو ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
ساموآ اجازه ورود در هنگام ورود 60 روز
آفریقای جنوبی ویزا مورد نیاز نیست 30 روز
زامبیا ویزا مورد نیاز نیست 90 روز
زیمبابوه ویزا مورد نیاز نیست 3 ماه

اقامت قبرس از طریق خرید ملک

جمعیت : 1,205,575

رشد جمعیت: 1.38٪

تولید ناخالص داخلی (سرانه) : 34400 USD

تولید ناخالص داخلی (برابری قدرت خرید) : 29260000000 USD

ویزا کشورهای آزاد : 147

محل : شرق میانه، جزیره ای در دریای مدیترانه، جنوب ترکیه

پایتخت : نیکوزیا

تفاوت : UTC + 2

مساحت کل : 9251 کیلومتر مربع.

سن جمعیتی : 0-14: 15.58٪، 15-24: 14.37٪، 25-54: 46.99٪، 55-64: 11.26٪، 65+: 11.8٪

زبان : یونانی (رسمی): 80.9٪، ترکی (رسمی): 0.2٪، انگلیسی: 4.1٪، رومانیایی: 2.9٪، روسی: 2.5٪، بلغاری: 2.2٪، عربی: 1.2٪، فیلیپینی: 1.1٪، دیگر: 4.3٪ ، نامشخص: 0.6٪

ادیان : مسیحی ارتدکس: 89.1٪، کاتولیک رومی: 2.9٪، پروتستان / آنگلیکان: 2٪، مسلمان: 1.8٪، بودایی: 1٪، دیگر (شامل مارونی، کلیسای ارمنی، هندو): 1.4٪، نامشخص: 1.1٪، هیچ / بیخدا: 0.6٪

نوع حکومت : جمهوری قبرس: دموکراسی ریاست جمهوری؛ جمهوری ترک قبرس شمالی (خود اعلام): دموکراسی نیمه ریاست جمهوری

واحد پول :یورو (EUR)

قیمت ارز : 1 USD = 0.9214 EUR